Visitor:
About ALF > Worldwide Actions
Tisztelt Állatvédő Kollégák!

Tisztelt Állatvédő Kollégák!

Egy idős nénitől kaptunk bejelentést a mai napon, aki sírva mesélte el nekem és kért segítséget.

Kisszékelyen lakik a néni, a neve Blum Andrásné/Kisszékely, Szabadság út 41/telefonszáma: 74403903. Hajlandó tanuskodni a rendőrségen, de fél a bosszútól.

Szomszédjában él a Nádori család, akinek szinte minden tagja különös kegyetlenséggel, rendszeresen végez ki állatokat. A hölgy elmondása szerint van egy saját kutyájuk, akihez azután tüzelési időszakban bemegy egy kutya, az soha többé nem jön ki.

A kutyákat, kóbor macskákat legtöbbször agyonverik, fellógatják nyakuknál fogva és baltával élve vagdossák fel, gyomrukba slaggal vizet engednek, szemeiket kiszedik élve, légpuskával kilövik stb.

A szomszédok rendszeresen látják és hallják az eseményeket, de mindenki fél.

A család két fiatalkorú férfitagja a legaktívabb, Nádori Krisztián és Nádori Norbert, de az anyjukat is látták már állatot kínozni.

A néni valószínűleg nem haragból vagy bosszúból telefonált, nagyon megrázták őt a történtek.

Sajnos a Budaörsi Menhely fenntartása olyan óriási terheket jelent számunkra, hogy ilyen vidéki állatkínzásos ügyekben történő intézkedésekre nincs energiánk.
Kérnék ezért ezúton segítséget az ügyben mindazoktól, akik segíteni tudnak.
Szeretnénk kérni visszajelzést e-mailben arról, ha valaki felvállalta ezt az ügyet.

Pályi Melinda
Állat- és Természetvédők Budaörsi Egyesülete
Tel: 70-607-6700

--
Berta Kata
www.allatvedelmiorszem.hu 

Az erőforrásokkal való takarékos bánásmód kiemelten fontos számomra. Az email-eket csupán a legszükségesebb esetekben nyomtatom ki; legfeljebb újrahasznosított papírra, két oldalas formátumban. A jövő generációira gondolva a (munka)nap végén kikapcsolom az elektromos készülékeket; ezzel is próbálok tenni környezetünk megóvásáért.Fair Use Notice and Disclaimer
Send questions or comments about this web site to Ann Berlin, [email protected]